ЛАЗЕРНО РАЗКРОЯВАНЕ Важно - Неплатени поръчки, не се пускат за производство!
 
 
 
 
 
 

Вратички от МДФ

 

ВНИМАНИЕ

 
Зачестиха случаите на продажба на модели/вратички/, които не са произведени от нас.Това ,че поръчвате от каталог на фирма "Модекс" не означава , че поръчката ви  ще бъде произведена от нас!За да бъдете сигурни, че купувате оригинални кухненски вратички на фирма "МОДЕКС" купувайте ги само от посочените на страницата ни наши представители или ни се обадете.
Всичко друго не е продукция на "Модекс"!
Внимание - с гланц не се изработват следните вратички
MD 3210 - MD3310 -
MD3710MDF-MD3810MDF - MD4100 - MD4500 - MD4600 -MD5100


MDF – съкратено от англ. Medium Density Fiberboard (плочи от дървесни частици със средна плътност). В мебелното производство най-широко приложение намират плочите от дървесни влакна, покрити с естествен фурнир или меламинови смоли. Плочите MDF са идеалният и най-широко използван материал за мебели. Много фините частици, слепени със синтетични смоли, придават на материала голяма плътност и еднородност на структурата. Повърхнините и кантовете на плочите MDF се обработват лесно и чисто като масивната дървесина. Гладките им повърхнини са подходящи както за фурнироване, така и за лакиране. Изброяват се в групата на плочите от дървесни частици, защото физико-механичните им качества са по-близки до тях, отколкото до свойствата на плочите от дървесни влакна.
Още през 1945 година Plywood Reserch Foundation започва разработването на материал “с обемна плътност между тази на плочите от дървесни частици и твърдите плочи от дървесни влакна”. Едва 20 години по-късно, през 1965 година, фирмата Miller - Hoft разработва първата инсталация за производство на плочи MDF. Те бързо стават популярни заради тяхната хомогенност и заемат водещо място в американската мебелна индустрия. Производството им в Европа започва едва в началото на 70-те години в скандинавските страни.
 

 
 

Проверка на поръчка.
Лазерно разкрояване
Лазерно разкрояване
Лазерно разкрояване
Лазерно разкрояване
Лазерно разкрояване
 
MODEKS - Кухненски вратички и лазерно разкрояване